Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Cytrynowa masa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 228506" data-attributes="member: 2354"><p>Masa powinna byc jak nalezy, proporcje sa wlasciwe. Moze wstaw na godzine - dwie do lodowki. Jesli nadal bedzie rzadka to przypuszczam, ze to wina masla. Moze to bylo takie kombinowane maslo, nie 100% albo maslo roslinne. Moze masa jajeczna za malo ubita, powinna byc b. gesta. Nie mam pojecia, czy smietana pomoze i nie bedzie to juz taki krem jaki ma byc. Ja bym dodala jeszcze troche masla, ale prawdziwego i jesli trzeba jeszcze soku do smaku. A moze zelatyne? Ale nie biore odpowiedzialnosci za dodatki. Anerite.</p><p>PS. Masla ma byc 25 dkg., moze dalas mniejsza kostke?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 228506, member: 2354"] Masa powinna byc jak nalezy, proporcje sa wlasciwe. Moze wstaw na godzine - dwie do lodowki. Jesli nadal bedzie rzadka to przypuszczam, ze to wina masla. Moze to bylo takie kombinowane maslo, nie 100% albo maslo roslinne. Moze masa jajeczna za malo ubita, powinna byc b. gesta. Nie mam pojecia, czy smietana pomoze i nie bedzie to juz taki krem jaki ma byc. Ja bym dodala jeszcze troche masla, ale prawdziwego i jesli trzeba jeszcze soku do smaku. A moze zelatyne? Ale nie biore odpowiedzialnosci za dodatki. Anerite. PS. Masla ma byc 25 dkg., moze dalas mniejsza kostke? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Cytrynowa masa
Top
Bottom