Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Cytryny faszerowane tuńczykiem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1518142" data-attributes="member: 10341"><p><strong>Ker,</strong> zdjęcie bardzo dobre. Tak to wygląda. Można jeść widelcem. Inaczej podając, można sam farsz ułożyć na odpowiednio dobranym wielkością półmiseczku (albo szklanej salaterce) i zaopatrzyć w łyżkę i widelec do nabierania. Tak też robiłam, żeby właśnie uniknąć tych połówek cytryn. Smakuje doskonale. Podczas robienia dobrze jest próbować, żeby nie przesadzić z kwasem cytrynowym. U mnie ma to duże powodzenie, bo urozmaica konwencjonalne menu wielkanocnego śniadania. Oprócz jajek, sałatek, wędlin itp - coś nowego i smacznego. A &quot;sama&quot; ryba w te święta nie bardzo by pasowała.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1518142, member: 10341"] [B]Ker,[/B] zdjęcie bardzo dobre. Tak to wygląda. Można jeść widelcem. Inaczej podając, można sam farsz ułożyć na odpowiednio dobranym wielkością półmiseczku (albo szklanej salaterce) i zaopatrzyć w łyżkę i widelec do nabierania. Tak też robiłam, żeby właśnie uniknąć tych połówek cytryn. Smakuje doskonale. Podczas robienia dobrze jest próbować, żeby nie przesadzić z kwasem cytrynowym. U mnie ma to duże powodzenie, bo urozmaica konwencjonalne menu wielkanocnego śniadania. Oprócz jajek, sałatek, wędlin itp - coś nowego i smacznego. A "sama" ryba w te święta nie bardzo by pasowała. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Cytryny faszerowane tuńczykiem
Top
Bottom