Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Czachochbili z kury
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1462659" data-attributes="member: 956"><p>[ATTACH=full]85060[/ATTACH]</p><p></p><p>Zrobiłam dzisiaj, ale mnie tak zrobiony kurczak nie zachwycił.</p><p>Myślę, że powodów jest kilka: miałam udźce kurczaka bez skóry i kości i nie dusiłam tak długo jak w przepisie. Pewnie dlatego cebula została prawie surowa, a takiej nie lubię. Nie miałam nic pomidorowego poza koncentratem i dodałam jedną płaską łyżkę, ale był tak mocny, że kurczak wyszedł mi zbyt pomidorowy.</p><p>Dodanie szczypty kozieradki nie zmieniło znanego mi smaku kurczaka na tyle, żeby można go było określić mianem potrawy gruzińskiej. Pewnie ta przyprawa chmeli-suneli dobrze by mu zrobiła.</p><p></p><p>To co napisałam to tylko moje uwagi. Na pewno innym może smakować lepiej.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1462659, member: 956"] [ATTACH=full]85060[/ATTACH] Zrobiłam dzisiaj, ale mnie tak zrobiony kurczak nie zachwycił. Myślę, że powodów jest kilka: miałam udźce kurczaka bez skóry i kości i nie dusiłam tak długo jak w przepisie. Pewnie dlatego cebula została prawie surowa, a takiej nie lubię. Nie miałam nic pomidorowego poza koncentratem i dodałam jedną płaską łyżkę, ale był tak mocny, że kurczak wyszedł mi zbyt pomidorowy. Dodanie szczypty kozieradki nie zmieniło znanego mi smaku kurczaka na tyle, żeby można go było określić mianem potrawy gruzińskiej. Pewnie ta przyprawa chmeli-suneli dobrze by mu zrobiła. To co napisałam to tylko moje uwagi. Na pewno innym może smakować lepiej. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Czachochbili z kury
Top
Bottom