Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Czekolada z Karobu bez cukru domowej roboty*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="paula" data-source="post: 1311021" data-attributes="member: 28"><p>8 łyżek oleju kokosowego, roztopionego na wolnym ogniu</p><p>8 łyżekmasła z migdałów /z pestek dyni</p><p>4 łyżki stewi</p><p>5 łyżek karobu ( w proszku)</p><p>9 łyżeczek syropu z agawy</p><p>1/2 łyżeczki wanili</p><p></p><p>opcje: kokosowe wiórki, suszona żurawina, posiekane orzechy</p><p></p><p>Olej i masło rozgrzewamy w rondelku aż się całość rozpuści. Dodajemy resztę składników i pozostawiamy na ogniu do momentu aż calość będzie miała pożądaną gęstość</p><p></p><p>Czekoladową masę rozsmarowujemy na blaszce na grubość czekolady, niecierpliwi mogą włożyć czekoladę do lodówki na 10 minut.</p><p></p><p></p><p>A zdjęcie na moim blogu <a href="http://puravidawmojejkuchni.com/" target="_blank">http://puravidawmojejkuchni.com/</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="paula, post: 1311021, member: 28"] 8 łyżek oleju kokosowego, roztopionego na wolnym ogniu 8 łyżekmasła z migdałów /z pestek dyni 4 łyżki stewi 5 łyżek karobu ( w proszku) 9 łyżeczek syropu z agawy 1/2 łyżeczki wanili opcje: kokosowe wiórki, suszona żurawina, posiekane orzechy Olej i masło rozgrzewamy w rondelku aż się całość rozpuści. Dodajemy resztę składników i pozostawiamy na ogniu do momentu aż calość będzie miała pożądaną gęstość Czekoladową masę rozsmarowujemy na blaszce na grubość czekolady, niecierpliwi mogą włożyć czekoladę do lodówki na 10 minut. A zdjęcie na moim blogu [URL="http://puravidawmojejkuchni.com/"]http://puravidawmojejkuchni.com/[/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Czekolada z Karobu bez cukru domowej roboty*
Top
Bottom