Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Czekolada
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malinna" data-source="post: 104214" data-attributes="member: 128"><p>Czekolada </p><p></p><p>składniki</p><p>1/2 szklanki mleka</p><p>11/2 szklanki cukru</p><p>kostka margaryny</p><p>3 szklanki mleka w proszku</p><p>3 łyżki ciemnego kakao</p><p>ewentualnie bakalie, rum</p><p></p><p>sposób przygotowania</p><p>Mleko płynne zagotować z cukrem i margaryną. Kiedy całość będzie już jednolita, odstawić z ognia, wsypać mleko w proszku, kakao, rum i bakalie, szybko wymieszać.</p><p>Wyłożyć masę na płaską blaszkę (wielkość dowolna - im większa tym bardziej płaska będzie czekolada) i wstawić do lodówki do zastygnięcia.</p><p>Oj trudne jest czekanie, trudne. </p><p></p><p>i blok czekoladowy <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=2191&highlight=blok+czek" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=2...light=blok+czek</a></p><p>Emeryt Hihihiii <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=4293&highlight=emeryt" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=4...ighlight=emeryt</a></p><p>Krem do orzeszków z patelni.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malinna, post: 104214, member: 128"] Czekolada składniki 1/2 szklanki mleka 11/2 szklanki cukru kostka margaryny 3 szklanki mleka w proszku 3 łyżki ciemnego kakao ewentualnie bakalie, rum sposób przygotowania Mleko płynne zagotować z cukrem i margaryną. Kiedy całość będzie już jednolita, odstawić z ognia, wsypać mleko w proszku, kakao, rum i bakalie, szybko wymieszać. Wyłożyć masę na płaską blaszkę (wielkość dowolna - im większa tym bardziej płaska będzie czekolada) i wstawić do lodówki do zastygnięcia. Oj trudne jest czekanie, trudne. i blok czekoladowy [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=2191&highlight=blok+czek"]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=2...light=blok+czek[/URL] Emeryt Hihihiii [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=4293&highlight=emeryt"]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=4...ighlight=emeryt[/URL] Krem do orzeszków z patelni. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Czekolada
Top
Bottom