Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
czekoladowa pięknosć*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Doruśka" data-source="post: 630940" data-attributes="member: 1578"><p>50g czekolady</p><p>50g cukru(ja daje mniej)</p><p>750ml mleka</p><p>2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej</p><p></p><p>wszystko gotowac około 8 minut , ale nie zagotowac! tak 90 stopni</p><p></p><p>teraz dodać 80ml koniaku i</p><p>80ml likieru amaretto</p><p></p><p>i zmixować.</p><p>można podać z bitą śmietaną.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Doruśka, post: 630940, member: 1578"] 50g czekolady 50g cukru(ja daje mniej) 750ml mleka 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej wszystko gotowac około 8 minut , ale nie zagotowac! tak 90 stopni teraz dodać 80ml koniaku i 80ml likieru amaretto i zmixować. można podać z bitą śmietaną. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
czekoladowa pięknosć*
Top
Bottom