Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Czekoladowe marzenie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="GosiaM" data-source="post: 474466" data-attributes="member: 436"><p>Bietko, trudno powiedzieć ile trzeba ubijać - trzeba to wyczuć - ma być sztywna, ale trzeba uważać, żeby nie zrobić z niej masła. Ja początkowo ubijam na niskich obrotach miksera i stopniowo je zwiększam. Jak śmietana wygląda już na ubitą, nabieram trochę łyżką i po prostu patrzę i próbuję jaką ma konsystencję. W razie potrzeby jeszcze trochę ubijam, albo od razu wykładam na ciasto.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GosiaM, post: 474466, member: 436"] Bietko, trudno powiedzieć ile trzeba ubijać - trzeba to wyczuć - ma być sztywna, ale trzeba uważać, żeby nie zrobić z niej masła. Ja początkowo ubijam na niskich obrotach miksera i stopniowo je zwiększam. Jak śmietana wygląda już na ubitą, nabieram trochę łyżką i po prostu patrzę i próbuję jaką ma konsystencję. W razie potrzeby jeszcze trochę ubijam, albo od razu wykładam na ciasto. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Czekoladowe marzenie
Top
Bottom