Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Przepisy z thermomixa
Czekoladowy deser na ciepło - Fondant au Chocolat
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="vivien24" data-source="post: 1260068" data-attributes="member: 36904"><p>Znam ten przepis doskonale, robilam go i cieszyl sie ogromnym uznaniem wsrod znajomych. Jednak ja po przelaniu ciasta do kukilek przykrywalam foremki szczelnie folia spozywcza i chowalam w zamrazalniku na conajmniej 12 godzin, a najczesciej wrzucalam na czas nieokreslony zeby wyjac z zamrazalnika i przyrzadzic szybko dla niespodziewanych gosci. Przed upieczeniem wyciagalam je z zamrazalnika z chwila wlaczenia piekarnika i pieklam przez 12 minut, podawalam z lodami waniliowymi i</p><p>- wisniami zageszczonymi maka ziemniaczana, </p><p>albo z</p><p>- truskawkami z octem balsamicznym i mieta/ewentualnie melisa i cukrem trzcinowym.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vivien24, post: 1260068, member: 36904"] Znam ten przepis doskonale, robilam go i cieszyl sie ogromnym uznaniem wsrod znajomych. Jednak ja po przelaniu ciasta do kukilek przykrywalam foremki szczelnie folia spozywcza i chowalam w zamrazalniku na conajmniej 12 godzin, a najczesciej wrzucalam na czas nieokreslony zeby wyjac z zamrazalnika i przyrzadzic szybko dla niespodziewanych gosci. Przed upieczeniem wyciagalam je z zamrazalnika z chwila wlaczenia piekarnika i pieklam przez 12 minut, podawalam z lodami waniliowymi i - wisniami zageszczonymi maka ziemniaczana, albo z - truskawkami z octem balsamicznym i mieta/ewentualnie melisa i cukrem trzcinowym. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Przepisy z thermomixa
Czekoladowy deser na ciepło - Fondant au Chocolat
Top
Bottom