Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Czerwona kapusta
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1310542" data-attributes="member: 59"><p>Ha! </p><p>Jak Wy robicie czerwona bez octu to ja sobie zrobie biala bez octu na slodko. </p><p>Kwasek cytrynowy musi byc, czy moze wystarczy tylko sok z cytryny? </p><p></p><p>ciekawe czy mieliby kwasek w polskich deli....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1310542, member: 59"] Ha! Jak Wy robicie czerwona bez octu to ja sobie zrobie biala bez octu na slodko. Kwasek cytrynowy musi byc, czy moze wystarczy tylko sok z cytryny? ciekawe czy mieliby kwasek w polskich deli.... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Czerwona kapusta
Top
Bottom