Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Czerwone curry z kurczakiem i papryką*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 497330" data-attributes="member: 151"><p>Małgosiu, co mrożone-świeże? Bo kolendra z Bomiego ;P </p><p>Ja kurczaka smażę dosłownie moment i od razu zalewam mlekiem, czasem robię też tak jak piszesz wyżej( i tak zdaje się robią Tajowie najczęściej), faktycznie nie mozna smażyć długo i potem jeszcze gotować bo mięso twardnieje i się rozpada.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 497330, member: 151"] Małgosiu, co mrożone-świeże? Bo kolendra z Bomiego ;P Ja kurczaka smażę dosłownie moment i od razu zalewam mlekiem, czasem robię też tak jak piszesz wyżej( i tak zdaje się robią Tajowie najczęściej), faktycznie nie mozna smażyć długo i potem jeszcze gotować bo mięso twardnieje i się rozpada. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Czerwone curry z kurczakiem i papryką*
Top
Bottom