- Lis 5, 2007
- 13,730
- 0
- 0
Faszerowalam pieczarki sredniej wielkosci. Wykorzystalam 10.
Do tego cebula sredniej wielkosci,
3 zabki czosnku,
kawalek masla,
2 lyzki bulki tartej,
lyzka posiekanej pietruszki,
ser zolty,
sol, pieprz,
Pieczarki oczyscic, odsunac trzony. Cebule posiekac na drobno i zeszklic na masle, dodac pokrojone trzonki pieczarek i czosnek przecisniety przez praske.
Poddusic i dodac pietruszke, bulke tarta i przyprawy. Kapelusze pieczarek oblozyc farszem, ulozyc w naczynu zaroodpornym i wlozyc do piekarnika.
Zapiekac ok 30 min w temp 150stopni. Zanim wyciagniemy potrzepac serem zoltym.
Mniam mniam
Do tego cebula sredniej wielkosci,
3 zabki czosnku,
kawalek masla,
2 lyzki bulki tartej,
lyzka posiekanej pietruszki,
ser zolty,
sol, pieprz,
Pieczarki oczyscic, odsunac trzony. Cebule posiekac na drobno i zeszklic na masle, dodac pokrojone trzonki pieczarek i czosnek przecisniety przez praske.
Poddusic i dodac pietruszke, bulke tarta i przyprawy. Kapelusze pieczarek oblozyc farszem, ulozyc w naczynu zaroodpornym i wlozyc do piekarnika.
Zapiekac ok 30 min w temp 150stopni. Zanim wyciagniemy potrzepac serem zoltym.
Mniam mniam


Ostatnią edycję dokonał moderator: