Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Czulent mięsny*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="europa112" data-source="post: 1054650" data-attributes="member: 140"><p>A tak wygląda mój czulent:</p><p>[ATTACH=full]58937[/ATTACH]</p><p></p><p>Z uwag jakie chciałbym dodać do przepisu to:</p><p>1) jako płyn dodałem 1/2 l rosołu ( z kostki)</p><p>2) całą miskę przykryłem aluminiowym papierem, robiąc dziurkę w środku dla odejścia pary</p><p>3) próbowałem jednocześnie z duszeniem czulentu &quot;udusić 2 jajka&quot; ale po 4 godzinach w piekarniku , jajka mi się spaliły. Więc jajka należy osobno ugotować i następnie nimi udekorować czudana.</p><p> </p><p>Całą tą mądrość uzyskałem z :</p><p><a href="http://www.onet.tv/czulent-kwestia-smaku-odc-6,5607488,3,klip.html#" target="_blank">http://www.onet.tv/czulent-kwestia-smaku-o...88,3,klip.html#</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="europa112, post: 1054650, member: 140"] A tak wygląda mój czulent: [ATTACH=full]58937[/ATTACH] Z uwag jakie chciałbym dodać do przepisu to: 1) jako płyn dodałem 1/2 l rosołu ( z kostki) 2) całą miskę przykryłem aluminiowym papierem, robiąc dziurkę w środku dla odejścia pary 3) próbowałem jednocześnie z duszeniem czulentu "udusić 2 jajka" ale po 4 godzinach w piekarniku , jajka mi się spaliły. Więc jajka należy osobno ugotować i następnie nimi udekorować czudana. Całą tą mądrość uzyskałem z : [URL="http://www.onet.tv/czulent-kwestia-smaku-odc-6,5607488,3,klip.html#"]http://www.onet.tv/czulent-kwestia-smaku-o...88,3,klip.html#[/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Czulent mięsny*
Top
Bottom