Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise jak od Sowy, a nawet lepsze ;)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 1284162" data-attributes="member: 151"><p>Niestety raczej zawsze daję 50 g cukru na jedno białko, ale zdaje się, że Maryna daje mniej cukru z tego co pamiętam i też się beza udaje, tylko nie wiem o ile mniej. Ja ostatnio piekłam z 8 białek dwa blaty i dałam 350 g cukru, bo akurat więcej nie miałam wyszło jak zawsze, więc na pewno można tę ilość zmniejszyć.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 1284162, member: 151"] Niestety raczej zawsze daję 50 g cukru na jedno białko, ale zdaje się, że Maryna daje mniej cukru z tego co pamiętam i też się beza udaje, tylko nie wiem o ile mniej. Ja ostatnio piekłam z 8 białek dwa blaty i dałam 350 g cukru, bo akurat więcej nie miałam wyszło jak zawsze, więc na pewno można tę ilość zmniejszyć. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise jak od Sowy, a nawet lepsze ;)
Top
Bottom