Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise jak od Sowy, a nawet lepsze ;)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="JotHa" data-source="post: 1356197" data-attributes="member: 75"><p>Hiena, ja Cie pociesze.</p><p>U mnie tez nie sposob suszyc beze, czy bezy w okolicach 100st C (brazowieje zaraz po wlozeniu). O ile rozgrzewam piekarnik, to pozniej ostro skrecam. W termoobiegu, to spokojnie do 50 st C i wowczas dlugasnie susze. </p><p>W gazowym robilam, to luz ok 100 st na suszenie. </p><p>Moze, jakbym dala zwykle grzanie, bez termoobiegu, to byloby inaczej. Ale wole z termo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JotHa, post: 1356197, member: 75"] Hiena, ja Cie pociesze. U mnie tez nie sposob suszyc beze, czy bezy w okolicach 100st C (brazowieje zaraz po wlozeniu). O ile rozgrzewam piekarnik, to pozniej ostro skrecam. W termoobiegu, to spokojnie do 50 st C i wowczas dlugasnie susze. W gazowym robilam, to luz ok 100 st na suszenie. Moze, jakbym dala zwykle grzanie, bez termoobiegu, to byloby inaczej. Ale wole z termo. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise jak od Sowy, a nawet lepsze ;)
Top
Bottom