Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise jak od Sowy, a nawet lepsze ;)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hiena" data-source="post: 1364473" data-attributes="member: 506"><p>Jena, trolluję ale zapomniałam napisać, że wyszło! Wyszło jak z obrazka. </p><p>Wzięłam je sposobem, na poczatek żeby nie zmarnować białek zrobiłam jeden blat i na to położyłam wzorem pavlowej masę. </p><p>Przeczytałam instrukcję obsługi piekarnika i wreszcie (!) ustawiłam go jak powinnam, posłuchawszy Jothy skręciłam temperaturę do 60st i dlugo, bo ponad trzy godziny suszyłam. Pianę też ubijałam ok pół godziny, a cukier starłam w moździerzu i wyjścia nie miał(-o?) wyszło. </p><p>Mam natomiast pytanie, co robicie żeby je przenieść z papieru, maty czegokowlwiek na czym pieczecie nie uszkadzając go?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hiena, post: 1364473, member: 506"] Jena, trolluję ale zapomniałam napisać, że wyszło! Wyszło jak z obrazka. Wzięłam je sposobem, na poczatek żeby nie zmarnować białek zrobiłam jeden blat i na to położyłam wzorem pavlowej masę. Przeczytałam instrukcję obsługi piekarnika i wreszcie (!) ustawiłam go jak powinnam, posłuchawszy Jothy skręciłam temperaturę do 60st i dlugo, bo ponad trzy godziny suszyłam. Pianę też ubijałam ok pół godziny, a cukier starłam w moździerzu i wyjścia nie miał(-o?) wyszło. Mam natomiast pytanie, co robicie żeby je przenieść z papieru, maty czegokowlwiek na czym pieczecie nie uszkadzając go? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise jak od Sowy, a nawet lepsze ;)
Top
Bottom