Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise jak od Sowy, a nawet lepsze ;)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Neit" data-source="post: 1372811" data-attributes="member: 1502"><p>Bardzo dobre to wyszło. Zdecydowanie będę powtarzać. W ogóle strasznie mi te &quot;śmieci&quot; w bezie pasowały, chociaż zamiast daktyli dałam śliwki suszone. Chyba następnym razem sypnę jeszcze więcej. Miałam też obawy że jak będę dolewać nieubitą śmietaną do mascarpone to nie zgęstnie, ale bardzo ładnie ten krem wyszedł. Kawę sypnęłam bez rozpuszczania w wodzie, </p><p></p><p>Jak to dobrze że uwielbiam creme brulee przynajmniej nie mam problemów z żółtkami :-D</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Neit, post: 1372811, member: 1502"] Bardzo dobre to wyszło. Zdecydowanie będę powtarzać. W ogóle strasznie mi te "śmieci" w bezie pasowały, chociaż zamiast daktyli dałam śliwki suszone. Chyba następnym razem sypnę jeszcze więcej. Miałam też obawy że jak będę dolewać nieubitą śmietaną do mascarpone to nie zgęstnie, ale bardzo ładnie ten krem wyszedł. Kawę sypnęłam bez rozpuszczania w wodzie, Jak to dobrze że uwielbiam creme brulee przynajmniej nie mam problemów z żółtkami :-D [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise jak od Sowy, a nawet lepsze ;)
Top
Bottom