Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise jak od Sowy, a nawet lepsze ;)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sabuto" data-source="post: 1384454" data-attributes="member: 37751"><p>Ja piekłam nie całe półtorej godziny i od razu po wsadzeniu zmniejszyłam temp na około 110* bo termoobieg podnosi o 10 do 20* </p><p>Teraz już wyczułam swój piekarnik i na takiej temperaturze super się upiekło bo poprzednim razem miałam wyższą to mi się zbrązowiły.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sabuto, post: 1384454, member: 37751"] Ja piekłam nie całe półtorej godziny i od razu po wsadzeniu zmniejszyłam temp na około 110* bo termoobieg podnosi o 10 do 20* Teraz już wyczułam swój piekarnik i na takiej temperaturze super się upiekło bo poprzednim razem miałam wyższą to mi się zbrązowiły. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise jak od Sowy, a nawet lepsze ;)
Top
Bottom