Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise jak od Sowy, a nawet lepsze ;)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Moniak" data-source="post: 1524753" data-attributes="member: 69"><p>Dziewczny, dzisiaj zamierzam popełnić po raz pierwszy dakłasa i mam takie pytania:</p><p>- czy jak jest termoobieg to też zmieniać blachy miejscami? </p><p>- cały czas piecze się na termoobiegu? tzn. 1,5 godz. w 130 stop.?</p><p>- czy jak dzisiaj zrobię blaty, to jutro spokojnie sobie uzupełnię kremem bez szkody dla smaku? Jest gorąco i się boję, że popłynie, a nie mam takiego miejsca, żeby było dużo chłodniej...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Moniak, post: 1524753, member: 69"] Dziewczny, dzisiaj zamierzam popełnić po raz pierwszy dakłasa i mam takie pytania: - czy jak jest termoobieg to też zmieniać blachy miejscami? - cały czas piecze się na termoobiegu? tzn. 1,5 godz. w 130 stop.? - czy jak dzisiaj zrobię blaty, to jutro spokojnie sobie uzupełnię kremem bez szkody dla smaku? Jest gorąco i się boję, że popłynie, a nie mam takiego miejsca, żeby było dużo chłodniej... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise jak od Sowy, a nawet lepsze ;)
Top
Bottom