Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise jak od Sowy, a nawet lepsze ;)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1601080" data-attributes="member: 1142"><p>Swietny pomysl z kawa, Joanno. I warstwa orzechow i daktyli pomiedzy beza tez mi sie podoba i skorzystam nastepnym razem z obu pomyslow.</p><p></p><p>Dodatkowo, zamierzam rowniez wprowadzic jeszcze jedna warstwe pod krem - dzem z czarnej porzeczki z Cassis, a wszystko przez Mont Blanc, ktore wyszly geniale w smaku i zdaje mi sie, ze tutaj pasowac beda rowniez.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1601080, member: 1142"] Swietny pomysl z kawa, Joanno. I warstwa orzechow i daktyli pomiedzy beza tez mi sie podoba i skorzystam nastepnym razem z obu pomyslow. Dodatkowo, zamierzam rowniez wprowadzic jeszcze jedna warstwe pod krem - dzem z czarnej porzeczki z Cassis, a wszystko przez Mont Blanc, ktore wyszly geniale w smaku i zdaje mi sie, ze tutaj pasowac beda rowniez. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise jak od Sowy, a nawet lepsze ;)
Top
Bottom