Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise kawowo-orzechowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="moni77" data-source="post: 664397" data-attributes="member: 73"><p>no ale czy ja ją mogę silnie schładzac jakies 24 godziny z hakiem? nawet jestem skłonna schłodzic ja silniej jak wroce jutro z pracy powiedzmy przez godzine?obrazi sie czy bedzie zadowolona?nie wydłuze popołudnie nie ma szans, bede na 16 a na 18 najpóźniej muszę miec to poskładane do kupy</p><p>boje sie czy sie, czy ja wiem czego?!, czy sie nie rozwarstwi, skisi, skopie, zepsuje etc?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="moni77, post: 664397, member: 73"] no ale czy ja ją mogę silnie schładzac jakies 24 godziny z hakiem? nawet jestem skłonna schłodzic ja silniej jak wroce jutro z pracy powiedzmy przez godzine?obrazi sie czy bedzie zadowolona?nie wydłuze popołudnie nie ma szans, bede na 16 a na 18 najpóźniej muszę miec to poskładane do kupy boje sie czy sie, czy ja wiem czego?!, czy sie nie rozwarstwi, skisi, skopie, zepsuje etc? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise kawowo-orzechowe
Top
Bottom