Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise z czekoladowym kremem ganache
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Liska" data-source="post: 227242" data-attributes="member: 207"><p>Dziuniu - nie podoba mi się ta temp. pieczenia. Raz w życiu robiłam tort bezowy i placki piekłam w temp. 140 st C.</p><p>Robiłam tort z 2 warstw bezowo-orzechowych + 1 białej, przekładane czekoladowym ganache.</p><p>Biały placek piekło się 1.5 h, a orzechowe 1 h. Może tu jest pies pogrzebany i dlatego one są takie niskie?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Liska, post: 227242, member: 207"] Dziuniu - nie podoba mi się ta temp. pieczenia. Raz w życiu robiłam tort bezowy i placki piekłam w temp. 140 st C. Robiłam tort z 2 warstw bezowo-orzechowych + 1 białej, przekładane czekoladowym ganache. Biały placek piekło się 1.5 h, a orzechowe 1 h. Może tu jest pies pogrzebany i dlatego one są takie niskie? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise z czekoladowym kremem ganache
Top
Bottom