Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise z czekoladowym kremem ganache
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 227265" data-attributes="member: 151"><p>Lisko,całkiem możliwe,bezy przecież się suszy a nie piecze.Ale tak było w Deserach i nie wiem czy to nie po to żeby osiąnąć efekt chrupkości z zewnątrz i ciągliwości w środku blatu bezowego.Bo tak powinno się stać przy tej temperaturze.Musisz wziąć też poprawkę na mój piekarnik-nie dopieka od dołu i ogólnie do bezów się nie nadaje.Myślę że jakby spróbować z termoobiegiem to powinno być ok.Najwyżej daj pierwsze 15 minut na 180 stopni a potem sama zobaczysz czy ciasto urosło i czy trzeba temperaturę zmniejszyć.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 227265, member: 151"] Lisko,całkiem możliwe,bezy przecież się suszy a nie piecze.Ale tak było w Deserach i nie wiem czy to nie po to żeby osiąnąć efekt chrupkości z zewnątrz i ciągliwości w środku blatu bezowego.Bo tak powinno się stać przy tej temperaturze.Musisz wziąć też poprawkę na mój piekarnik-nie dopieka od dołu i ogólnie do bezów się nie nadaje.Myślę że jakby spróbować z termoobiegiem to powinno być ok.Najwyżej daj pierwsze 15 minut na 180 stopni a potem sama zobaczysz czy ciasto urosło i czy trzeba temperaturę zmniejszyć. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise z czekoladowym kremem ganache
Top
Bottom