Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise z czekoladowym kremem ganache
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hiena" data-source="post: 276294" data-attributes="member: 506"><p>Wyjęłam składniki, będę zaraz je robić.</p><p></p><p>Mam równie dziwny piekarnik jak Dziunia.</p><p>Czy prawidłowa struktura tego blatu bezowego powinna byc sucha i chrupka jak beza czy raczej ciagnąca?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hiena, post: 276294, member: 506"] Wyjęłam składniki, będę zaraz je robić. Mam równie dziwny piekarnik jak Dziunia. Czy prawidłowa struktura tego blatu bezowego powinna byc sucha i chrupka jak beza czy raczej ciagnąca? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Dacquoise z czekoladowym kremem ganache
Top
Bottom