Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Danie z mięsa rosołowego
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Limonka" data-source="post: 156382" data-attributes="member: 78"><p>Tak rozwiązałam problem mięska pozostałego z rosołku.</p><p></p><p><strong>DANIE Z MIĘSA ROSOŁOWEGO</strong></p><p></p><p>SKŁADNIKI:</p><p>mięso z rosołu</p><p>- 1 cebula</p><p>- 1 marchew</p><p>- kapusta</p><p></p><p>Mięso z rosołu drobno pokroić , obsmażyć na tłuszczu, cebulkę drobno pokroić i zeszklic,włożyć do garnka. Drobno pokroić kapustę, utrzeć marchew. Warzywa sparzyć wrzątkiem i gotować 4-5 min, dodać do miesa.</p><p></p><p>SOS:</p><p></p><p>- wywar z rosołu (może być z kostki rosołowej)</p><p>- przyprawa chińska (1 łyżka)</p><p>- majeranek (1 łyżeczka)</p><p>- estragon (1/2 łyżeczki)</p><p>- maggi (do smaku)</p><p>- imbir (szczypta)</p><p>- papryka (1/2 łyżeczki)</p><p>- 1 płaska łyżka mąki ziemniaczanej</p><p>- sól (do smaku)</p><p></p><p>Mieso i warzywa zalać sosem, gotować ok. 1 minuty.</p><p></p><p>Smacznego</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Limonka, post: 156382, member: 78"] Tak rozwiązałam problem mięska pozostałego z rosołku. [B]DANIE Z MIĘSA ROSOŁOWEGO[/B] SKŁADNIKI: mięso z rosołu - 1 cebula - 1 marchew - kapusta Mięso z rosołu drobno pokroić , obsmażyć na tłuszczu, cebulkę drobno pokroić i zeszklic,włożyć do garnka. Drobno pokroić kapustę, utrzeć marchew. Warzywa sparzyć wrzątkiem i gotować 4-5 min, dodać do miesa. SOS: - wywar z rosołu (może być z kostki rosołowej) - przyprawa chińska (1 łyżka) - majeranek (1 łyżeczka) - estragon (1/2 łyżeczki) - maggi (do smaku) - imbir (szczypta) - papryka (1/2 łyżeczki) - 1 płaska łyżka mąki ziemniaczanej - sól (do smaku) Mieso i warzywa zalać sosem, gotować ok. 1 minuty. Smacznego [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Danie z mięsa rosołowego
Top
Bottom