Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Delikatne tagliatelle z kurczakiem i pieczarkami*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 879726" data-attributes="member: 2721"><p>Delikatne tagliatelle z kurczakiem i pieczarkami. Proste, szybkie, pyszne. </p><p></p><p>[ATTACH=full]44097[/ATTACH]</p><p></p><p>makaron tagliatelle - szerokie wstążki</p><p>pierś kurczaka</p><p>250 g pieczarek</p><p>200 g gęstej śmietany 18% ( mały kubeczek)</p><p>czarny pieprz</p><p>sos sojowy grzybowy</p><p>papryka słodka</p><p>olej</p><p>mąka</p><p>mleko</p><p></p><p>1. Makaron ugotować.</p><p>2. Kurczaka pokroić w kostkę, zamarynować w 2 łyżkach oleju, 2 łyżkach sosu sojowego grzybowego i 1/2 łyżeczki papryki. </p><p>3. Pieczarki pokroić w plastry, zrumienić na dużej patelni, dodać kurczaka wraz z marynatą, smażyć, aż będzie złoty.</p><p>4. Śmietanę wymieszać z 2 łyżeczkami mąki i 2 łyżkami mleka. Wlać na patelnię z grzybami i kurczakiem, wymieszać.</p><p>doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem i ew. solą.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 879726, member: 2721"] Delikatne tagliatelle z kurczakiem i pieczarkami. Proste, szybkie, pyszne. [ATTACH=full]44097[/ATTACH] makaron tagliatelle - szerokie wstążki pierś kurczaka 250 g pieczarek 200 g gęstej śmietany 18% ( mały kubeczek) czarny pieprz sos sojowy grzybowy papryka słodka olej mąka mleko 1. Makaron ugotować. 2. Kurczaka pokroić w kostkę, zamarynować w 2 łyżkach oleju, 2 łyżkach sosu sojowego grzybowego i 1/2 łyżeczki papryki. 3. Pieczarki pokroić w plastry, zrumienić na dużej patelni, dodać kurczaka wraz z marynatą, smażyć, aż będzie złoty. 4. Śmietanę wymieszać z 2 łyżeczkami mąki i 2 łyżkami mleka. Wlać na patelnię z grzybami i kurczakiem, wymieszać. doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem i ew. solą. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Delikatne tagliatelle z kurczakiem i pieczarkami*
Top
Bottom