Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
DIP z fasoli bialej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1457513" data-attributes="member: 59"><p>Zeby ograniczyc, bo nie wiem czy mozna uniknac, do gotowania fasoli mozna dodac kminek. </p><p>To przepis jakiegos tam ksiedza co to sie ziolami paral, ale kto zacz to nie pamietam. </p><p>Na szklanke suchej lyzeczke kminku calego dac i gotowac razem. Ja wrzucam w stalowej kulce do parzenia herbaty. </p><p></p><p>Innym sposobem jest dodanie glonu kombu. Okolo 2cm kawalek na szklanke. </p><p>Ide wstawic. Dzis ukrainski oszukany na obiad.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1457513, member: 59"] Zeby ograniczyc, bo nie wiem czy mozna uniknac, do gotowania fasoli mozna dodac kminek. To przepis jakiegos tam ksiedza co to sie ziolami paral, ale kto zacz to nie pamietam. Na szklanke suchej lyzeczke kminku calego dac i gotowac razem. Ja wrzucam w stalowej kulce do parzenia herbaty. Innym sposobem jest dodanie glonu kombu. Okolo 2cm kawalek na szklanke. Ide wstawic. Dzis ukrainski oszukany na obiad. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
DIP z fasoli bialej
Top
Bottom