Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Domowy pasztet świąteczny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 844014" data-attributes="member: 10341"><p>Widzisz prawie wszyscy narzekają, że przesolili. Soli ma być do smaku, dlatego nie jest ściśle określona jej ilość. Zacznij od pół łyżki, wymieszaj i spróbuj. Jeśli w ogóle nie słony dodaj jeszcze trochę,czyli ćwierć łyżki, ale chyba w sumie nie więcej niż płaską łyżkę. Lepiej dosolić póżniej niż przesolić na wstępie. Jedna z cinek napisała Ci, żebyś nie solił więcej, nawet jak czujesz, że nie słone. Ja daję na tzw.oko i poczucie smaku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 844014, member: 10341"] Widzisz prawie wszyscy narzekają, że przesolili. Soli ma być do smaku, dlatego nie jest ściśle określona jej ilość. Zacznij od pół łyżki, wymieszaj i spróbuj. Jeśli w ogóle nie słony dodaj jeszcze trochę,czyli ćwierć łyżki, ale chyba w sumie nie więcej niż płaską łyżkę. Lepiej dosolić póżniej niż przesolić na wstępie. Jedna z cinek napisała Ci, żebyś nie solił więcej, nawet jak czujesz, że nie słone. Ja daję na tzw.oko i poczucie smaku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Domowy pasztet świąteczny
Top
Bottom