Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Domowy pasztet świąteczny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 846878" data-attributes="member: 956"><p><strong>Kata</strong>, wątróbka, która na surowo jest zawsze bardzo miękka, po sparzeniu może wydawać się twarda, ale to jest normalne. Po sparzeniu może być w środku lekko krwista i nie trzeba się tym przejmować, bo przecież pasztet jeszcze się piecze. Zawsze możesz też przed włożeniem jej do gara, przeciąć ją tak, żeby kawałek był szczuplejszy. </p><p></p><p>I jeszcze jedno mi się nasunęło. Czasami zdarzają się grzyby tak jakby przypieczone podczas suszenia. Czasami aż czarne. One też mogą powodować, że pasztet jest gorzki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 846878, member: 956"] [B]Kata[/B], wątróbka, która na surowo jest zawsze bardzo miękka, po sparzeniu może wydawać się twarda, ale to jest normalne. Po sparzeniu może być w środku lekko krwista i nie trzeba się tym przejmować, bo przecież pasztet jeszcze się piecze. Zawsze możesz też przed włożeniem jej do gara, przeciąć ją tak, żeby kawałek był szczuplejszy. I jeszcze jedno mi się nasunęło. Czasami zdarzają się grzyby tak jakby przypieczone podczas suszenia. Czasami aż czarne. One też mogą powodować, że pasztet jest gorzki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Domowy pasztet świąteczny
Top
Bottom