Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Domowy serek topiony 1,5 % tłuszczu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 1118711" data-attributes="member: 1716"><p>No że też nie przeczytałam całego wątku zanim się zabrałam do produkcji serka. Nie wyszedł mi oczywiście, nie roztopił się, nie zeszklił. Zjeść się da, całkiem smaczny bo zrobiłam z papryką czerwoną drobno pokrojoną i dodałam sproszkowaną i wędzoną - ale konsystencja serka to z pewnością nie serek topiony, ciągle twarożkowato smakuje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 1118711, member: 1716"] No że też nie przeczytałam całego wątku zanim się zabrałam do produkcji serka. Nie wyszedł mi oczywiście, nie roztopił się, nie zeszklił. Zjeść się da, całkiem smaczny bo zrobiłam z papryką czerwoną drobno pokrojoną i dodałam sproszkowaną i wędzoną - ale konsystencja serka to z pewnością nie serek topiony, ciągle twarożkowato smakuje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Domowy serek topiony 1,5 % tłuszczu
Top
Bottom