Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Domowy serek topiony 1,5 % tłuszczu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Kasia1992" data-source="post: 1335672" data-attributes="member: 38307"><p>U nas to się nazywa &quot;zgliwiały ser&quot;</p><p>Soda oczyszczona przyspiesza 'psucie się' twarogu.</p><p>My zawsze posypujemy twaróg na jakimś talerzyku sodą i odstawiamy w temp pokojową.</p><p>Później po prostu ser smażymy na patelni, dodajemy sól, ulubione przyprawy (kminek bardzo pasuje), wbijamy całe jajko i tyle.</p><p>Ser stygnie, ląduje w lodówce (tam twardnieje) i gotowe!</p><p>Bardzo smaczny jest, polecam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kasia1992, post: 1335672, member: 38307"] U nas to się nazywa "zgliwiały ser" Soda oczyszczona przyspiesza 'psucie się' twarogu. My zawsze posypujemy twaróg na jakimś talerzyku sodą i odstawiamy w temp pokojową. Później po prostu ser smażymy na patelni, dodajemy sól, ulubione przyprawy (kminek bardzo pasuje), wbijamy całe jajko i tyle. Ser stygnie, ląduje w lodówce (tam twardnieje) i gotowe! Bardzo smaczny jest, polecam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Domowy serek topiony 1,5 % tłuszczu
Top
Bottom