Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Domowy serek topiony 1,5 % tłuszczu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1503606" data-attributes="member: 2354"><p>Rzeczywiscie pisalam o serze zgliwialym, ale nie tylko ja w tym temacie. Nie zwrocilam uwagi, ze chodzi o swiezy ser, zreszta w tym czasie nie wiedzialam, ze mozna tez smazyc swiezy twarog.</p><p>Nie nazwalabym sera zgliwialego nieswiezym, jesli zostawia sie go celowo do zgliwienia, co innego jak sie o nim zapomni i ser sie zepsuje. Czas gliwienia nie powinien byc zbyt dlugi. Bakterie powodujace gliwienie twarogu sa bakteriami spozywczymi, podobnie jak bakterie przy produkcji alkoholi i niemily zapach w czasie gliwienia calkowicie znika w czasie smazenia twarogu, smak jest bardzo dobry i nic nie traci na wartosciach spozywczych. Pisalam caly czas?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1503606, member: 2354"] Rzeczywiscie pisalam o serze zgliwialym, ale nie tylko ja w tym temacie. Nie zwrocilam uwagi, ze chodzi o swiezy ser, zreszta w tym czasie nie wiedzialam, ze mozna tez smazyc swiezy twarog. Nie nazwalabym sera zgliwialego nieswiezym, jesli zostawia sie go celowo do zgliwienia, co innego jak sie o nim zapomni i ser sie zepsuje. Czas gliwienia nie powinien byc zbyt dlugi. Bakterie powodujace gliwienie twarogu sa bakteriami spozywczymi, podobnie jak bakterie przy produkcji alkoholi i niemily zapach w czasie gliwienia calkowicie znika w czasie smazenia twarogu, smak jest bardzo dobry i nic nie traci na wartosciach spozywczych. Pisalam caly czas? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Domowy serek topiony 1,5 % tłuszczu
Top
Bottom