Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Domowy smalczyk boczkowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Vidarka" data-source="post: 785731" data-attributes="member: 3627"><p>[ATTACH=full]35886[/ATTACH]</p><p></p><p>Proporcje dowolne:</p><p></p><p>Kawal wedzonego boczku miesnego(1-2 kg)</p><p>1 duza cebula pokrojona w piorka</p><p></p><p>Jesli boczek jest nie solony to nalezy go posypac wegeta.</p><p>Zawinac w folie alu i piec ok.godz w 180-200 st C.</p><p></p><p>Ostatnie 10 min odkryc folie,zeby sie boczek przyrumienil(moze byc opcja grilla) </p><p></p><p>Wyjac z pieca,lekko przestudzic,przekroic na 4 czesci i cala zawartosc folii(boczek,cebulke,wytopiony tluszcz)+2 zabki czosnku wrzucic do malaxera i mixowac na paste.Dosmaczyc sola i pieprzem po uprzednim sprobowaniu(czasami wedzony boczek jest b.slony)</p><p></p><p>Gotowe.Pyszne z ogorem kiszonym i musztarda.</p><p></p><p>[ATTACH=full]35887[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vidarka, post: 785731, member: 3627"] [ATTACH=full]35886[/ATTACH] Proporcje dowolne: Kawal wedzonego boczku miesnego(1-2 kg) 1 duza cebula pokrojona w piorka Jesli boczek jest nie solony to nalezy go posypac wegeta. Zawinac w folie alu i piec ok.godz w 180-200 st C. Ostatnie 10 min odkryc folie,zeby sie boczek przyrumienil(moze byc opcja grilla) Wyjac z pieca,lekko przestudzic,przekroic na 4 czesci i cala zawartosc folii(boczek,cebulke,wytopiony tluszcz)+2 zabki czosnku wrzucic do malaxera i mixowac na paste.Dosmaczyc sola i pieprzem po uprzednim sprobowaniu(czasami wedzony boczek jest b.slony) Gotowe.Pyszne z ogorem kiszonym i musztarda. [ATTACH=full]35887[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Domowy smalczyk boczkowy
Top
Bottom