Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Dorsz pieczony na szpinaku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1466047" data-attributes="member: 1024"><p>Dziś mam w planach inną wersję tego przepisu. Rybę chcę upiec samą i oddzielnie przygotować szpinak z fetą, by go jak najkrócej przetwarzać i nie stracił ładnego koloru, zwłaszcza, że mam młodziutkie listki z własnego ogrodu.</p><p> Zamiast dorsza będzie łupacz; już się marynuje w winie i cytrynie.</p><p></p><p>EDIT:</p><p>Zrobiłam jak zamierzałam; filety piekłam niespełna 15 minut.</p><p>Szpinak zachował ładny kolor i konsystencję.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1466047, member: 1024"] Dziś mam w planach inną wersję tego przepisu. Rybę chcę upiec samą i oddzielnie przygotować szpinak z fetą, by go jak najkrócej przetwarzać i nie stracił ładnego koloru, zwłaszcza, że mam młodziutkie listki z własnego ogrodu. Zamiast dorsza będzie łupacz; już się marynuje w winie i cytrynie. EDIT: Zrobiłam jak zamierzałam; filety piekłam niespełna 15 minut. Szpinak zachował ładny kolor i konsystencję. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Dorsz pieczony na szpinaku*
Top
Bottom