Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Dorsz w cieście winnym*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kawazmlekiem" data-source="post: 118024" data-attributes="member: 422"><p>Przepis mam z dodatku GW 'Duży format'</p><p>6 filetów z dorsza</p><p>1 szklanka białego wina</p><p>200 g mąki</p><p>natka pietruszki</p><p>olej</p><p></p><p>- filety dzielimy na pół i wkładamy do garnka z osoloną wodą,</p><p>- gdy tylko zaczynają się gotować, wyjmujemy rybę,</p><p>- mieszamy wino z mąką, drobno posiekaną pietruszką i solą, ma być konsystencja ciasta naleśnikowego, w razie potrzeby dolać wody,</p><p>- kawałki ryby zanurzamy w cieście i smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kawazmlekiem, post: 118024, member: 422"] Przepis mam z dodatku GW 'Duży format' 6 filetów z dorsza 1 szklanka białego wina 200 g mąki natka pietruszki olej - filety dzielimy na pół i wkładamy do garnka z osoloną wodą, - gdy tylko zaczynają się gotować, wyjmujemy rybę, - mieszamy wino z mąką, drobno posiekaną pietruszką i solą, ma być konsystencja ciasta naleśnikowego, w razie potrzeby dolać wody, - kawałki ryby zanurzamy w cieście i smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Dorsz w cieście winnym*
Top
Bottom