Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Drezden Stollen - drożdżowa strucla świąteczna
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1687780" data-attributes="member: 59"><p>Widzę że można to ciasto na pół. </p><p>Dostaję to ciasto co roku od sąsiadki i najlepszą jego częścią jest nadzienie marcepanowe. </p><p>Jeśli ktoś ma z poprzednich wypieków masę, polecam w środku zawinąć wałeczek. </p><p></p><p>Brakuje mi składników do ciasta, a pogoda bryndza. Chyba marznacy deszcz i ślizgawica. Zresztą do sklepu muszę jutro dziś przed robotą miałam wstawić kapustę. Nie wiem czy małżonek coś doniesie...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1687780, member: 59"] Widzę że można to ciasto na pół. Dostaję to ciasto co roku od sąsiadki i najlepszą jego częścią jest nadzienie marcepanowe. Jeśli ktoś ma z poprzednich wypieków masę, polecam w środku zawinąć wałeczek. Brakuje mi składników do ciasta, a pogoda bryndza. Chyba marznacy deszcz i ślizgawica. Zresztą do sklepu muszę jutro dziś przed robotą miałam wstawić kapustę. Nie wiem czy małżonek coś doniesie... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Drezden Stollen - drożdżowa strucla świąteczna
Top
Bottom