Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Drezden Stollen - drożdżowa strucla świąteczna
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Piegus" data-source="post: 400588" data-attributes="member: 1577"><p>Generalnie nie przepadam za keksami i drożdżowcami z dużą ilością przeróżnych bakalii, ale tak zachęcacie, a ja szukam czegoś nowego na święta, ze zrobię na pewno. Tym bardziej, że pozostałych 13 biesiadników lubi bakalie. Nie wiem tylko kiedy to piec. Wygodni oczywiście byłoby dużo przed- wtedy więcej będzie czasu na inne rzeczy wymagające wykonania na świeżo. Jednak obawiam się, czy po tych dwóch tyg. nie będzie to ciasto zbyt suche, albo czy nie spleśnieje jeśli je trzymać w folii co by nie wyschło.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Piegus, post: 400588, member: 1577"] Generalnie nie przepadam za keksami i drożdżowcami z dużą ilością przeróżnych bakalii, ale tak zachęcacie, a ja szukam czegoś nowego na święta, ze zrobię na pewno. Tym bardziej, że pozostałych 13 biesiadników lubi bakalie. Nie wiem tylko kiedy to piec. Wygodni oczywiście byłoby dużo przed- wtedy więcej będzie czasu na inne rzeczy wymagające wykonania na świeżo. Jednak obawiam się, czy po tych dwóch tyg. nie będzie to ciasto zbyt suche, albo czy nie spleśnieje jeśli je trzymać w folii co by nie wyschło. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Drezden Stollen - drożdżowa strucla świąteczna
Top
Bottom