Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Drezden Stollen - drożdżowa strucla świąteczna
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 400615" data-attributes="member: 956"><p>Piegus, ja w zeszłym roku zrobiłam, tak jak sugeruje Bajaderka w przepisie, tydzień przed świętami. Mnie po tygodniu nie smakowało. Było twarde, suchawe, no nie to, co myślałam czytając zachwyty. Mnie najbardziej smakowało świeże. I tak zrobię w tym roku. Tuż przed wigilią. Zresztą jakiś czas temu były już dyskusje na ten temat i nie tylko ja miałam takie zdanie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 400615, member: 956"] Piegus, ja w zeszłym roku zrobiłam, tak jak sugeruje Bajaderka w przepisie, tydzień przed świętami. Mnie po tygodniu nie smakowało. Było twarde, suchawe, no nie to, co myślałam czytając zachwyty. Mnie najbardziej smakowało świeże. I tak zrobię w tym roku. Tuż przed wigilią. Zresztą jakiś czas temu były już dyskusje na ten temat i nie tylko ja miałam takie zdanie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Drezden Stollen - drożdżowa strucla świąteczna
Top
Bottom