Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Drezden Stollen - drożdżowa strucla świąteczna
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Jotka" data-source="post: 41998" data-attributes="member: 12"><p>Ja piekłam stollen w ubiegłym roku i zastosowałam się do wskazówek, które wtedy pojawiały się na forum, a mianowicie do jednej foremki, takiej szerszej, dałam obydwie strucle, obok siebie, każda w swoim pergaminie. To zapobiegło ich spłaszczaniu się na boki, i efekt becika był śliczny. Polecam ten sposób. Ja piekłam wówczas według przepisu Ziarenka i tameten przepis był właśnie na 2 strucle.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jotka, post: 41998, member: 12"] Ja piekłam stollen w ubiegłym roku i zastosowałam się do wskazówek, które wtedy pojawiały się na forum, a mianowicie do jednej foremki, takiej szerszej, dałam obydwie strucle, obok siebie, każda w swoim pergaminie. To zapobiegło ich spłaszczaniu się na boki, i efekt becika był śliczny. Polecam ten sposób. Ja piekłam wówczas według przepisu Ziarenka i tameten przepis był właśnie na 2 strucle. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Drezden Stollen - drożdżowa strucla świąteczna
Top
Bottom