Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Drożdżówa niebiańska!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sywla" data-source="post: 730786" data-attributes="member: 7001"><p>Sinistra, przepraszam że dopiero teraz odpisuję. Nie wiem jakiej odmiany były śliwki, ale były kwaskawe i musiałam dac nieco więcej cukru. Wydaje mi się, że najlepiej dac śliwki słodkie. </p><p>Lada dzień znów upiekę, jak będę miała słodkie śliwki to dam a jak nie to zastosuję inne owoce.</p><p>Ale ciacho wychodzi naprawdę pyszne.</p><p>Co do mąki dałam trzy rodzaje: orkiszowa, z amarantusa i odrobinę żytniej. Bardzo rzadko stosuję mąkę pszenną - chyba że zabraknie mi innej.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sywla, post: 730786, member: 7001"] Sinistra, przepraszam że dopiero teraz odpisuję. Nie wiem jakiej odmiany były śliwki, ale były kwaskawe i musiałam dac nieco więcej cukru. Wydaje mi się, że najlepiej dac śliwki słodkie. Lada dzień znów upiekę, jak będę miała słodkie śliwki to dam a jak nie to zastosuję inne owoce. Ale ciacho wychodzi naprawdę pyszne. Co do mąki dałam trzy rodzaje: orkiszowa, z amarantusa i odrobinę żytniej. Bardzo rzadko stosuję mąkę pszenną - chyba że zabraknie mi innej. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Drożdżówa niebiańska!
Top
Bottom