Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Drozdzowe z maszyny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 487006" data-attributes="member: 59"><p>Agatko, jak napisalam Buce ja uzywam drozdzy suchych. Te sa znane na amerykanskim rynku. </p><p>Natomiast w Polsce raczej sa drozdze instant. One sa &quot;silniejsze&quot; jakby skondensowane. Tu Oetker jest w polskich sklepach i wchodzi do niektorych sieci duzych sklepow. </p><p></p><p>Co do wychodzenia... </p><p>Jesli nie wiesz jak sie zachowa wypiek, bo robisz pierwszy raz lepiej byc na miejscu, bo takie wylane ciasto moze sie zapalic od grzalki. Zreszta sama maszyna tez sie moze zapalic.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 487006, member: 59"] Agatko, jak napisalam Buce ja uzywam drozdzy suchych. Te sa znane na amerykanskim rynku. Natomiast w Polsce raczej sa drozdze instant. One sa "silniejsze" jakby skondensowane. Tu Oetker jest w polskich sklepach i wchodzi do niektorych sieci duzych sklepow. Co do wychodzenia... Jesli nie wiesz jak sie zachowa wypiek, bo robisz pierwszy raz lepiej byc na miejscu, bo takie wylane ciasto moze sie zapalic od grzalki. Zreszta sama maszyna tez sie moze zapalic. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Drozdzowe z maszyny
Top
Bottom