Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Drożdżówki z rabarbarem i polewą z serka śmietankowego
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1678885" data-attributes="member: 59"><p>Ja tak od razu zrobiłam. Nie rozumiem skąd w ogóle pomysł posypywania połowy. </p><p>Warto też kroić jak cienko się da, rozciągnąć placek tak żeby rolada była jak najdłuższa i kroić na 16. Te buły sa strasznie wielkie. </p><p>Margot wygląda skromnie, ale żeby ledwo 5 się mieściło pod dużym kloszem to pomyłka. Zawsze jak ktoś głodny może złapać dwie. Lepiej tak jak kroić.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1678885, member: 59"] Ja tak od razu zrobiłam. Nie rozumiem skąd w ogóle pomysł posypywania połowy. Warto też kroić jak cienko się da, rozciągnąć placek tak żeby rolada była jak najdłuższa i kroić na 16. Te buły sa strasznie wielkie. Margot wygląda skromnie, ale żeby ledwo 5 się mieściło pod dużym kloszem to pomyłka. Zawsze jak ktoś głodny może złapać dwie. Lepiej tak jak kroić. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Drożdżówki z rabarbarem i polewą z serka śmietankowego
Top
Bottom