Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Drożdżówki z rabarbarem i polewą z serka śmietankowego
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1679056" data-attributes="member: 956"><p>I ja dzisiaj się z nimi zmierzyłam.</p><p>Jak zwykle zrobiłam z połowy składników (z wyjątkiem rabarbaru, którego miałam 150g); rozwałkowałam cienko i podzieliłam rulon na 9 części, które ułożyłam w kwadratowej formie. No i nie robiłam polewy z serka tylko zwykły lukier cytrynowy. Miałam mało czerwony rabarbar i do niego dałam konfiturę z płatków róży, która prosiła się o zużycie, stąd te dodatki są mało widoczne.</p><p></p><p>[ATTACH=full]100560[/ATTACH]</p><p></p><p>Dobre, ale chyba pozostanę przy buchtelkach.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1679056, member: 956"] I ja dzisiaj się z nimi zmierzyłam. Jak zwykle zrobiłam z połowy składników (z wyjątkiem rabarbaru, którego miałam 150g); rozwałkowałam cienko i podzieliłam rulon na 9 części, które ułożyłam w kwadratowej formie. No i nie robiłam polewy z serka tylko zwykły lukier cytrynowy. Miałam mało czerwony rabarbar i do niego dałam konfiturę z płatków róży, która prosiła się o zużycie, stąd te dodatki są mało widoczne. [ATTACH=full]100560[/ATTACH] Dobre, ale chyba pozostanę przy buchtelkach. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Drożdżówki z rabarbarem i polewą z serka śmietankowego
Top
Bottom