Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Drożdżówki z rabarbarem i polewą z serka śmietankowego
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1679069" data-attributes="member: 59"><p>A moje plemniki gdzie teraz? </p><p></p><p>Hazo, nie mów hop,. Ja mam wrażenie że po odstaniu one są mniej suche. </p><p>I chyba wcale nie za mała bułka z 1/12? </p><p>Buchtelki muszę popełnić, ale potrzebuję miejsce na białka w zamrażarce. </p><p></p><p>Te bułki, z dość ubogiego ciasta, 2 jajka na pół kila mąki, sa bardzo dobre. Nic nie zostaje. A jakby upiec w formie placka z owocami i kruszonką też na pewno wyjdzie dobrze, tak czuję.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1679069, member: 59"] A moje plemniki gdzie teraz? Hazo, nie mów hop,. Ja mam wrażenie że po odstaniu one są mniej suche. I chyba wcale nie za mała bułka z 1/12? Buchtelki muszę popełnić, ale potrzebuję miejsce na białka w zamrażarce. Te bułki, z dość ubogiego ciasta, 2 jajka na pół kila mąki, sa bardzo dobre. Nic nie zostaje. A jakby upiec w formie placka z owocami i kruszonką też na pewno wyjdzie dobrze, tak czuję. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Drożdżówki z rabarbarem i polewą z serka śmietankowego
Top
Bottom