Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Dukanowe maślankowe Tobatki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="urbasia" data-source="post: 1113086" data-attributes="member: 236"><p>Czy Wy czytacie coś wcześniej niż ostatni post?</p><p>Słodzik Susinna o którym pisałam wcześniej jest jak najbardziej przeznaczony do pieczenia. Co do ilości słodziku dodanego do ciasta - nie sądzę żebym go dodała zbyt dużo . Wg przeliczeń proporcji powinno być ok. Zresztą dzisiaj będę piekła raz jeszcze to ciasto, dam mniejszą ilość i zobaczę jak wyjdzie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="urbasia, post: 1113086, member: 236"] Czy Wy czytacie coś wcześniej niż ostatni post? Słodzik Susinna o którym pisałam wcześniej jest jak najbardziej przeznaczony do pieczenia. Co do ilości słodziku dodanego do ciasta - nie sądzę żebym go dodała zbyt dużo . Wg przeliczeń proporcji powinno być ok. Zresztą dzisiaj będę piekła raz jeszcze to ciasto, dam mniejszą ilość i zobaczę jak wyjdzie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Dukanowe maślankowe Tobatki
Top
Bottom