Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Duszone bok choy*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AgusiaH" data-source="post: 294436" data-attributes="member: 80"><p>Bajaderko - pyszna jest ta kapustka. Delikatna, maslana w smaku, z lekka nuta czosnkowo-imbirowa. </p><p>Udalo mi sie dostac tak jak polecalas baby bok-choy i pierwszy raz ja dusilam, bo te wieksze to zwykle obrabialam metoda stir-fry. Dziekuje za pyszny i szybki przepis.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AgusiaH, post: 294436, member: 80"] Bajaderko - pyszna jest ta kapustka. Delikatna, maslana w smaku, z lekka nuta czosnkowo-imbirowa. Udalo mi sie dostac tak jak polecalas baby bok-choy i pierwszy raz ja dusilam, bo te wieksze to zwykle obrabialam metoda stir-fry. Dziekuje za pyszny i szybki przepis. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Duszone bok choy*
Top
Bottom