Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Duszonka słoikowa*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 967552" data-attributes="member: 5092"><p>No mięso sprzed 20 lat to jednak zbyt duże ryzyko jak dla mnie. Nie ruszyłabym.</p><p>Ale Buko bardzo ci jestem wdzięczna za ten przepis bo mój mąż do dawna pojękuje że kiedyś to się takie mięska słoikowe robiło co to miały smak mięsa a nie tylko chemicznych przypraw. </p><p>A czy ktoś może wie jak zrobic takie duże kawałki mięsa zapieczone w słoikach? Nie jestem pewna czy dobrze to mi siostra mówiła że mięso najpierw należy normalni upiec a potem zawekować i tyle. W tych słoikach oprócz kawałka albo kilku mniejszych kawałków mięsa było trochę smalcu czy w ogóle tłuszczu i to było pyszne. </p><p>Chyba ze 40 lat tego nie jadłam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 967552, member: 5092"] No mięso sprzed 20 lat to jednak zbyt duże ryzyko jak dla mnie. Nie ruszyłabym. Ale Buko bardzo ci jestem wdzięczna za ten przepis bo mój mąż do dawna pojękuje że kiedyś to się takie mięska słoikowe robiło co to miały smak mięsa a nie tylko chemicznych przypraw. A czy ktoś może wie jak zrobic takie duże kawałki mięsa zapieczone w słoikach? Nie jestem pewna czy dobrze to mi siostra mówiła że mięso najpierw należy normalni upiec a potem zawekować i tyle. W tych słoikach oprócz kawałka albo kilku mniejszych kawałków mięsa było trochę smalcu czy w ogóle tłuszczu i to było pyszne. Chyba ze 40 lat tego nie jadłam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Duszonka słoikowa*
Top
Bottom