Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Dynia marynowana z musztardą i miodem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AnnaB." data-source="post: 911327" data-attributes="member: 8144"><p><strong>aklat</strong>, a ja - przepraszam autorkę wątku za wtręt - mam do Ciebie pytanie, bo zajrzałam na Twojego bloga. Jeśli chcę upiec kawałki dyni w piekarniku, to mniej więcej jaka temperatura i ile czasu (choć to pewnie zależy od wielkości kawałków). Czy kawałki dyni kłaść na suchą blachę, na papier do pieczenia, czy jak? Czy po upieczeniu ma być mięciutka, czy al dente? </p><p>Oj, jak mnie kuszą te wszystkie dyniowe przepisy, bo dla mnie to nowość. W domu dynię znaliśmy tylko w postaci pestek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AnnaB., post: 911327, member: 8144"] [B]aklat[/B], a ja - przepraszam autorkę wątku za wtręt - mam do Ciebie pytanie, bo zajrzałam na Twojego bloga. Jeśli chcę upiec kawałki dyni w piekarniku, to mniej więcej jaka temperatura i ile czasu (choć to pewnie zależy od wielkości kawałków). Czy kawałki dyni kłaść na suchą blachę, na papier do pieczenia, czy jak? Czy po upieczeniu ma być mięciutka, czy al dente? Oj, jak mnie kuszą te wszystkie dyniowe przepisy, bo dla mnie to nowość. W domu dynię znaliśmy tylko w postaci pestek. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Dynia marynowana z musztardą i miodem
Top
Bottom