Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Dynia pieczona
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="vana" data-source="post: 1183365" data-attributes="member: 12152"><p>to fakt, ostatnio z braku laku kupiłam inny gatunek (tzn. inny niż hokkaido) i po upieczeniu, nie mogłam jej zjeść, była taka niedobra- wodnista i bez smaku.</p><p>teraz postanowiłam kupować tylko te parę gatunków, które mi odpowiadają, na inne szkoda mi pieniędzy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vana, post: 1183365, member: 12152"] to fakt, ostatnio z braku laku kupiłam inny gatunek (tzn. inny niż hokkaido) i po upieczeniu, nie mogłam jej zjeść, była taka niedobra- wodnista i bez smaku. teraz postanowiłam kupować tylko te parę gatunków, które mi odpowiadają, na inne szkoda mi pieniędzy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Dynia pieczona
Top
Bottom