Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Dynia pieczona
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Shinju" data-source="post: 1477856" data-attributes="member: 2755"><p>Ja piekę dynię hokkaido z oliwą, tymiankiem, słodką papryką oraz odrobiną soli morskiej (świeżo mielonej). Niedawno tak upieczoną hokkaido rozgniotłam widelcem, wymieszałam z ok. 150 g sera ricotta oraz pokrojonymi drobno suszonymi pomidorami. Taką pastą wypełniłam makaronowe muszle (ugotowane al dente) i zapiekłam z sosem pomidorowym. Stosowałam też taką dyniową pastę jako jedną z warstw do lasagne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Shinju, post: 1477856, member: 2755"] Ja piekę dynię hokkaido z oliwą, tymiankiem, słodką papryką oraz odrobiną soli morskiej (świeżo mielonej). Niedawno tak upieczoną hokkaido rozgniotłam widelcem, wymieszałam z ok. 150 g sera ricotta oraz pokrojonymi drobno suszonymi pomidorami. Taką pastą wypełniłam makaronowe muszle (ugotowane al dente) i zapiekłam z sosem pomidorowym. Stosowałam też taką dyniową pastę jako jedną z warstw do lasagne. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Dynia pieczona
Top
Bottom