Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Dzem z brzoskwin, habanero i purpurowej bazylii
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1397964" data-attributes="member: 1142"><p>Smakuje naprawde dobrze. W sumie zaluje, ze zrobilam z jednej porcji tylko. Malo, ze mozna go zajadac jak zwykly dzem, to do tego swietnie sprawuje sie jako czesc marynaty lub nawet samej glazury do mies (robilismy kurczaka...byl cudowy!)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1397964, member: 1142"] Smakuje naprawde dobrze. W sumie zaluje, ze zrobilam z jednej porcji tylko. Malo, ze mozna go zajadac jak zwykly dzem, to do tego swietnie sprawuje sie jako czesc marynaty lub nawet samej glazury do mies (robilismy kurczaka...byl cudowy!) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Dzem z brzoskwin, habanero i purpurowej bazylii
Top
Bottom